TMinna_Kruhseervehdys, olen Minna Kruhse ja olen aloittanut Mindsharen COO:na kesäkuun puolessa välissä. Aiemmin toimin Sanomalla  Suomen suurimman asumisen palvelun Oikotie Asuntojen Business Managerina. Työkokemusta minulle on kertynyt niin isoista kuin pienemmistäkin yrityksistä, niin asiakkaan kuin palveluntarjoajankin puolelta. Minulla on vahva digipuolen tausta, ja edellisessä tehtävässäni Elisalla perustin ja luotsasin digitaalista mediamyyntiyksikköä ja sitä ennen Satama Interactivessa toimin myyntitehtävissä tarjoten digitaalisia markkinointiratkaisuja asiakkailleni.

Miksi Mindshare? Työnhakuprosessini aikana yksi ensimmäisistä asioista joihin kiinnitin huomiota oli Mindsharen arvot ”speed, teamwork and provocation”, joista etenkin viimeinen jäi kutkuttamaan mieleeni, koska sanakirjankin määritelmän mukaan provokaatio tarkoittaa yksinkertaisimmillaan ”tapahtumaa joka saa jonkun vihaiseksi tai tekemään jotakin”. En voinut uskoa että yhdenkään yrityksen arvojen mukaista olisi todellakin saattaa ihmiset vihaisiksi, ja tapaamisissani Mindsharen ihmisten kanssa ymmärsin mitä tällä Mindsharella tarkoitetaan: innostusta, stimulaatiota, suoruutta ja avoimuutta. Mindsharella saa olla perustellusti eri mieltä asioista, ja ihmisiä kannustetaan osallistumaan ja jakamaan näkemyksiään muille. Tällainen yrityskulttuuri resonoi vahvasti oman arvomaailmani kanssa, ja innolla odotankin työskentelyä uusien kollegoideni kanssa.

Myös asiakastyössä positiivista provokaatiota tarvitaan jatkuvasti: Kyseenalaistetaan totuttuja toimintamalleja, haastetaan toinen toisiamme, opitaan ja kehitytään yhdessä. Tämän päivän mediatoimisto toimiikin parhaimmillaan asiakkaan aktiivisena sparraajana, ideoiden testaajana ja uusien tuulien haistelijana tarjoten laajan skaalan osaamistaan asiakkaan käyttöön. Aito kumppanuus mahdollistaa myös hyvän yhteispelin jossa kumpikin osapuoli on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin ja ajaa määrätietoisesti niitä kohti toinen toistaan kannustaen. Uskon, että Mindsharella on arvojensa mukaisesti täydet edellytykset toimia tällaisena kumppanina asiakkailleen!

Kesäterveisin,

Minna

minna.kruhse@mindshareworld.com

+358 50 506 7833